Γηρυόνης: Σαρωτικό το νέο κύμα κακοκαιρίας – Δείτε σε βίντεο την εξέλιξη του φαινομένου

Γηρυόνης: Σαρωτικό το νέο κύμα κακοκαιρίας – Δείτε σε βίντεο την εξέλιξη του φαινομένου
Φωτό αρχείου: Ξεκίνημα κακοκαιρίας Eurokinissi

Ένα νέο μέτωπο, ιδιαίτερα έντονο με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους θα σκεπάσει τη χώρα από το βράδυ της Κυριακής. Θα κορυφωθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας και θα μεταφερθεί προς τα βορειοανατολικά της χώρας.

Ο μυθικός ήρωας Γηρυόνης φαίνεται τελικά πως δεν αστειεύεται καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση, του μετεωρολόγου του News 24/7 και διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά και του έγκυρου “windy” το νέο μέτωπο της κακοκαιρίας θα είναι πολύ σφοδρό.

Κύρια χαρακτηριστικά οι καταιγίδες, οι ισχυροί άνεμοι αλλά και η ταχύτητα του φαινομένου, καθώς θα καλύψει και θα περάσει τη χώρα πολύ γρήγορα κάνοντας τα φαινόμενα ακόμη πιο έντονα. Γιαυτό τον λόγο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, όχι μόνο στις μετακινήσεις, αλλά και στη λήψη μέτρων προστασίας.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στις απεικονίσεις του “windy”, η χώρα θα επηρεαστεί από τα μεσάνυχτα της Κυριακής και θα κορυφωθεί τα ξημερώματα, ενώ “βγει” από τη χώρα το βράδυ της Δευτέρας.

Η πορεία του φαινομένου σε εικόνες

Ξημερώματα Δευτέρας 03:00 το πρωί

Ξημερώματα Δευτέρας 04:00 το πρωί

Πρωί Δευτέρας και ώρα 07:00

Βίντεο με την κατεύθυνση του φαινομένου

Δείτε και σε ένα ευκρινέστατο βίντεο πως θα εισέλθει και πως θα επεκταθεί το έντονο καιρικό φαινόμενο, καθώς και τα ύψη της βροχής σε χιλιοστά ανά τρεις ώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα