Καιρός: 35αρια σήμερα, τι καιρό θα κάνει του Αγίου Πνεύματος

Καιρός: 35αρια σήμερα, τι καιρό θα κάνει του Αγίου Πνεύματος
Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία σήμερα και αύριο, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι την Παρασκευή σύμφωνα με την πρόβλεψη του Θοδωρή Κολυδά.

Την Κυριακή αρχικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ηπειρωτικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 35 με 36 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 28 με 30 βαθμούς και τοπικά στη Κρήτη τους 31 βαθμούς Κελσίου.

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17-06-2019 (ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία όμως στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς.

Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 5 και την ημέρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ:

ΤΡΙΤΗ 18-06-2019

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19-06-2019 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 20-06-2019

Γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-06-2019

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα