Καιρός: Αίθριος την Πέμπτη – Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία

Καιρός: Αίθριος την Πέμπτη – Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία
Καλοκαίρι στο Πήλιο Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σχεδόν αίθριος ο καιρός με κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή και ανέμους 5 με 6 στα νοτιοανατολικά 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή περί τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά
  • Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια
  • Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 5 στο Αιγαίο 6 με 7 και στα κεντρικά και νότια τοπικά 7-8 μποφόρ

Η προοπτική του καιρού

Καιρός με κανονικές θερμοκρασίες. Πρόσκαιρη ενίσχυση του μελτεμιού.

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τη νότια νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 14/7/2005 είχαμε ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα με μεγάλο αριθμό κεραυνών

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα