Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη – Ως τους 34 βαθμούς

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη – Ως τους 34 βαθμούς

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη.

Η σημαντική εξασθένηση των ανέμων θα είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού την Τρίτη. Οι θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν άνοδο σε όλη τη χώρα.

Από πλευράς επικινδυνότητας πυρκαγιών θα έχουμε Μέσο Κίνδυνο Πυρκαγιάς για τις περισσότερες περιοχές της χώρας σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

 

Στον γενικό χάρτη της Ευρώπης διακρίνονται τα χαμηλά που επηρεάζουν την Βόρεια Ευρώπη. Στην περιοχή μας έχει εξασθενήσει ο συνδυασμός και οι άνεμοι έχουν κοπάσει.

 

 

Στον χάρτη της Βαλκανικής διακρίνεται το σχετικά ομαλό πεδίο πιέσεων στη περιοχή μας.

 

Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς, στις Κυκλάδες τους 28 και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 31 βαθμούς Κελσίου.

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και τοπικά νότιοι έως 4 μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

 

Ξέρετε ότι: Στις 17 Σεπτεμβρίου 2006 είχαμε πλημμύρες στη Κέρκυρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα