Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο
Παραλία Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα ανέβει και κατά τόπους θα φτάσει τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Στα δυτικά και τα βόρεια τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα βόρεια και στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και κατά τόπους θα φτάσει τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βορεια θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 20 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 23 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις από αργά το απόγευμα.. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και κυρίως στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι.. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 3 Απριλίου 1931 είχαμε όψιμη χιονόπτωση στην Αθήνα. Το 2008 ανεμοστρόβιλος στη Ζάκυνθο προκάλεσε τον θάνατο μιας γυναίκας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα