Καιρός: Αραιή συννεφιά και νοτιάδες την Κυριακή

Καιρός: Αραιή συννεφιά και νοτιάδες την Κυριακή
Σύννεφα πάνω από την Αθήνα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι νοτιάδες θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τα 6 με 7 μπ

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα καλά για την εποχή

  • Πολλές βροχές τη Δευτέρα στα δυτικά τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο

 

Την Κυριακή στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και στο Αιγαίο νότιοι τοπικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα υποχωρήσει ο παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά. Το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φτάσει τους 13 βαθμούς στα βόρεια, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 βαθμούς και στο Αιγαίο επίσης τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις στην Αττική που βαθμιαία θα πυκνώσουν

 

Στην Αττική  προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί, στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη που βαθμιαία θα αυξηθούν

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα