Καιρός: Αρκετή ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες σχεδόν όλη την εβδομάδα

Καιρός: Αρκετή ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες σχεδόν όλη την εβδομάδα
Ηλιοφάνεια στην Αθήνα Eurokinissi

Γενικά αίθριος ο καιρός τις επόμενες μέρες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός τις επόμενες ημέρες με παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους στα ανατολικά

  • Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ και κατά περιόδους τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ παροδικές νεφώσεις θα υπάρχουν στη νότια νησιωτική χώρα, με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη όπου τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια είναι πιθανό να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 23-02-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-02-2021

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο
τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 25-02-2021

 

Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-02-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Καιρός Αθήνα

 

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός το επόμενο τριήμερο Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα