Καιρός: Αστάθεια την Παρασκευή, βελτίωση το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Αστάθεια την Παρασκευή, βελτίωση το Σαββατοκύριακο
Συννεφιασμένος ουρανός Eurokinissi

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη, αλλά και για τις επόμενες μέρες, από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός με αραιές νεφώσεις θα επικρατήσει και την Πέμπτη σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία θα φτάσει σε πολλές περιοχές τους 28 με 29 βαθμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-05-2019

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25-05-2019 Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά, κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-05-2019 Γενικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από δυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα