Καιρός: Άστατος καιρός και πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Άστατος καιρός και πτώση της θερμοκρασίας
Συννεφιά Eurokinissi

Άστατος καιρός στα ανατολικά με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες και λίγες τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος καιρός στα ανατολικά με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες και λίγες τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα
  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα βόρεια
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα περισσότερα πελάγη τα 5-6 μποφόρ .

Την Τρίτη στην ανατολική και τη βόρεια χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές με σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα βόρεια θα φτάσει στα βόρεια τους 25 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 25 βαθμούς Κελσίου


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ενώ νωρίς το πρωί θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση για όλη την εβδομάδα

Άστατος καιρός στα βόρεια και τα ανατολικά κεντρικά κυρίως ηπειρωτικά μέχρι και την Τετάρτη και ξανά το Σάββατο στα Βόρεια Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα με άνοδο θερμοκρασίας από την Πέμπτη

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ την 1/6/2006 είχαμε κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα με καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Πλημμύρες από υπερχείλιση των ποταμών και χειμάρρων στην Αιτωλοακαρνανία, τη Μεσσηνία, την Αχαΐα και την Ξάνθη. Ζημιές στις καλλιέργειες από το χαλάζι. Προβλήματα στις οδικές και εναέριες συγκοινωνίες στη δυτική Ελλάδα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα