Καιρός: Άστατος ο καιρός στη κεντρική και κυρίως στη βόρεια Ελλάδα

Καιρός: Άστατος ο καιρός στη κεντρική και κυρίως στη βόρεια Ελλάδα
Σύννεφα στον ουρανό Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

•Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 και τοπικά στα νότια τα 6 με 7 μποφόρ

•Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία , παρά την πτώση κυρίως στα βόρεια

•Αστάθεια στα κεντρικά και τα βόρεια με τάση βελτίωσης από την Παρασκευή και μετά

Σήμερα Τετάρτη στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις και από το μεσημέρι βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες που μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν και την κεντρική χώρα. Στα υπόλοιπα θα διατηρηθεί γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 26 και τους 22 βαθμούς Κελσίου στο Αιγαίο .

Αργά το βράδυ τοπικές βροχές στα βόρεια της Αττικής

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και αργά τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τη νύχτα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα