Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια, κανονικές θερμοκρασίες την Κυριακή

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια, κανονικές θερμοκρασίες την Κυριακή

Διατηρείται η αστάθεια στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Θα συνεχιστεί η αστάθεια στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή με μέγιστη τιμή τους 33 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη το πολύ τα 4 με 5 μποφόρ.

Την Κυριακή στη κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές

ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα πελάγη βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 29 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε σε ένα μονόλεπτο βίντεο την πρόγνωση του 10ημέρου. Η αστάθεια θα συνεχιστεί στα ηπειρωτικά, μέχρι τη Δευτέρα ενώ από την Τρίτη και μετά θα ανέβει η θερμοκρασία και την Πέμπτη θα φτάσουμε τους 38 με 41 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 20/6/1901 σημειώθηκαν ραγδαίες βροχοπτώσεις σε βόρεια και κεντρική χώρα, ενώ χιονόπτωση παρατηρήθηκε στον Όλυμπο. Το 2006 ισχυρότατο μπουρίνι στο Βόλο προκαλεί ζημιές. Το 2009 είχαμε χαλαζόπτωση στη Καρδίτσα. Και το 2010 ισχυρή καταιγίδα στη Καβάλα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο ΝEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα