Καιρός: Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο – Μίνι καύσωνας από την Τετάρτη και μετά

Καιρός: Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο – Μίνι καύσωνας από την Τετάρτη και μετά
Κόσμος στην παραλία του Αλίμου (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Η ζέστη θα είναι παρατεταμένη με τιμές πάνω από 40 βαθμούς έως και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

O καιρός με μία ματιά

  • Την Τρίτη και Τετάρτη τοπικά 39 με 41 βαθμοί ενώ προς το τέλος της εβδομάδος περαιτέρω άνοδος
  • Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο τις επόμενες ημέρες στα 6 με 7 μποφόρ και η ζέστη στα ανατολικά προσήνεμα και το Αιγαίο δεν θα είναι τόσο αισθητή

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σχεδόν σε όλη τη χώρα. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 37 με 39 και τοπικά στα δυτικά τους 40 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 35 με 37, όμως στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, κυρίως στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα σε όλη τη χώρα.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 37 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ 10ΗΜΕΡΟ

Η ζέστη θα είναι παρατεταμένη και από την Τετάρτη και μετά θα έχουμε τιμές πάνω από τους 40 βαθμούς σε πολλές περιοχές της χώρας.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα