Καιρός: Έντονα καιρικά φαινόμενα και χαλάζι στην Αττική

Καιρός: Έντονα καιρικά φαινόμενα και χαλάζι στην Αττική
Αστραπές και σύννεφα καταιγιδας αργά το βράδυ πάνω από την Αθήνα Eurokinissi

Τα δόντια του μας έδειξε ο καιρός τα μεσάνυχτα στην Αττική. Έντονο χαλάζι έπεσε τόσο στα νότια προάστια, όσο και στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Δεν υπάρχουν προβλήματα ανέφερε η Πυροσβεστική.

Έντονο χαλάζι έπεσε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στην Αττική. Η αλλαγή του καιρού ήταν σχεδόν ακαριαία με τους ανέμους να αυξάνονται και τους κεραυνούς να διαδέχονται οι καταιγίδες και το χαλάζι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία δεν υπήρξαν κλήσεις για βοήθεια παραμένει ωστόσο σε ετοιμότητα.

Φωτό αρχείου Κεραυνοί MotionTeam

Ο καιρός για την Κυριακή θα παραμείνει βροχερός στην ανατολική και τη βόρεια χώρα, ενώ κατά τόπους πιθανόν έντονα φαινόμενα θα παρουσιαστούν στο ανατολικό Αιγαίο.

Χαλάζι στους δρόμους της Αττικής

Τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν στα δυτικά ενώ τη Δευτέρα τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα σταματήσουν. Από την Τρίτη θα μας επηρεάσει άλλο βαρομετρικό χαμηλό. Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και αργότερα θα γίνουν δυτικοί. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 4 με 5 μπ. και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα