Καιρός: Έως 28 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη

Καιρός: Έως 28 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη
Ανοιξιάτικος καιρός Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια. Η θερμοκρασία τοπικά θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια το μεσημέρι
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή και θα φτάσει τοπικά τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τις θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Ο καιρός δεν θα αλλάξει σημαντικά με παροδική αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από την Παρασκευή και μετά.

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα . Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στη Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 25 με 26 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα βόρειοι 3 με 4 και στο Κάβο Ντόρο 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 27/4/ 2008 είχαμε χιονοπτώσεις στα ορεινά της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Ισχυρές καταιγίδες στην Ήπειρο και Δυτική Στερεά. Το 2014 σημειώθηκαν χαλαζοπτώσεις σε Κορινθία, Αργολίδα, Σαντορίνη και Αττική. Δύο υδροσίφωνες παρατηρήθηκαν στο Λουτρό Χανίων, ένας στην Κάρπαθο. Ένα παιδί έχασε τη ζωή του λόγω θυελλωδών ανέμων στο Ελληνικό.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα