Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι, ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι, ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες
Ηλιοφάνεια στο Δέλτα του Πηνειού ποταμού στα παράλια του νομού Λάρισας Eurokinissi

Βελτιώνεται ο καιρός και πέφτουν οι άνεμοι στα πελάγη. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες
  • Οι άνεμοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν στα πελάγη και μέχρι τα μέσα της εβδομάδος δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.
  • Λίγες βροχές στα δυτικά και βόρεια από την Πέμπτη και μετά

Σήμερα Κυριακή Στα ανατολικά και νότια προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός .Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν αρχικά τα 7 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ

ΔΕΥΤΕΡΑ 17-02-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός. Στη νότια νησιωτική χώρα τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΤΡΙΤΗ 18-02-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στη νότια νησιωτική χώρα. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19-02-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός, από το μεσημέρι και από τα βόρεια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο ανατολικό Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ 20-02-2020

 

Στα δυτικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία έως 6 μποφόρ, στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική με τοπικές νεφώσεις από την Τετάρτη

 

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5-6 μπ τη Δευτέρα , αλλά με σημαντική εξασθένηση από την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και κανονικές θερμοκρασίες

 

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και με θερμοκρασίες περί τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα