Καιρός: Γενικά αίθριος, πτώση του υδράργυρου και εξασθένηση ανέμων

Καιρός: Γενικά αίθριος, πτώση του υδράργυρου και εξασθένηση ανέμων

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή , με παγετό το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
  • Οι βοριάδες θα φτάνουν τα 7-8 και τις πρωινές ώρες τοπικά τα 8-9 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση αργότερα
  • Ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο νωρίς το πρωί ενδέχεται να βρέξει για λίγο στη Κρήτη

Για την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα ανατολικά 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 και πρόσκαιρα στα νότια έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά, όμως τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου και στο Αιγαίο τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός , με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θε είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη..

Ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 17/3/2003 είχαμε πολύ θυελλώδεις βόρειους ανέμους στην Πελοπόννησο με ταχύτητες που ξεπέρασαν τα 120 km/h στην Καλαμάτα. Καταστροφές έγιναν στα Ιωάννινα λόγω των ισχυρών ανέμων ενώ το χιόνι έφτασε τα 3 μέτρα στο κόμβο του Μετσόβου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα