Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια
Ήλιος στην Αργολίδα Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Την Κυριακή βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές , αλλά από τη Δευτέρα και μετά θα έχουμε άστατο καιρό

  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στις αρχές της εβδομάδος

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Κυριακή θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός Από το μεσημέρι στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 5 με 6 και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 MAΪΟΥ

Αρχικά στη Μακεδονία και τη Θράκη και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

ΤΡΙΤΗ 26 MAΪΟΥ

Αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες είναι πιθανό κατά τόπους να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 MAΪΟΥ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική και βόρεια χώρα. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και στα δυτικά θα
σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 28 MAΪΟΥ

Στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

 

Αθήνα: Kάτω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Με παροδικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο διήμερο στην Αθήνα με φαινόμενα αστάθειας Τρίτη και Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα πέσει και θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

 

Παροδικά άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη        

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με   νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες μπόρες την Τρίτη και Τετάρτη. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα