Καιρός: Γενικά αίθριος το Σάββατο με καλές θερμοκρασίες για την εποχή

Καιρός: Γενικά αίθριος το Σάββατο με καλές θερμοκρασίες για την εποχή
Κόσμος στην παραλία της Φρεαττύδας Eurokinissi

Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια

  • Η θερμοκρασία θα είναι καλή για την εποχή και κατά τόπους θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου

  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα περισσότερα πελάγη τα 5 μποφόρ

 

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και βόρεια και θα φτάσει στα βόρεια τους 30 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 29 με 32 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 27 με 30 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση για το επόμενο δεκαήμερο– Άστατος καιρός στα βόρεια και τα ανατολικά μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος . Καλές θερμοκρασίες για την εποχή παρά την πτώση την Κυριακή και τη Δευτέρα μέχρι τη Δευτέρα

 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 29/5/1991 είχαμε χιονοπτώσεις στη Πίνδο πάνω από τα 1600μ.
  • Το 2009 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες με χαλάζι στη Θεσσαλία.
  • Το 2011 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στη Πελ/νησο και το 2012 σφοδρή χαλαζόπτωση στη Κοζάνη.
  • Το 2014 σημειώθηκαν πλημμύρες στις Σέρρες, τη Θεσ/νίκη και τον Βόλο, χαλαζοπτώσεις σε Αχαΐα και Μαγνησία. Θυελλώδεις άνεμοι σε Εύβοια και Κυκλάδες. Διακοπή ρεύματος για πολλές ώρες στη Σκιάθο λόγω πτώσης κεραυνού.
  • Το 2015 είχαμε 19 τραυματίες από κεραυνό στην Κνωσό

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα