Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες
Ηλιοφάνεια στην Αργολίδα Eurokinissi

Αίθριος καιρός τις επόμενες μέρες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός τις επόμενες ημέρες με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί

  • Θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο και σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ και κατά περιόδους τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ανατολικά και νότια θα είναι κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-02-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν μέχρι το μεσημέρι στην Κρήτη και πιθανώς στα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, όμως στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 23-02-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-02-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 25-02-2021

 

Στα ανατολικά και νότια τοπικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Καιρός Αθήνα

 

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός το επόμενο τριήμερο Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου .

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους . Η θερμοκρασία θα ανέβει προοδευτικά στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα