Καιρός: Ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή

Καιρός: Ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή
Παραλία στον Φλοίσβο. Eurokinissi

Λίγα φαινόμενα αστάθειας στα βορειοανατολικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγα φαινόμενα αστάθειας στα βορειοανατολικά.     
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει τοπικά τους 36 βαθμούς Κελσίου 
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα νότια τα 6 -7 μποφόρ

Την  Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις  μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 31 με 36 και  στα νησιά του Αιγαίου τους 29 βαθμούς Κελσίου.

 

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 5 με 6 . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη  Θεσσαλονίκη  σχεδόν αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα