Καιρός: Ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες

Καιρός: Ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες
Καλοκαίρι - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Με έναν τυπικά καλοκαιρινό καιρό θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. Η αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κόλυδα.

Τυπικά καλοκαιρινός καιρός σχεδόν όλη την ερχόμενη εβδομάδα με μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας ,ενώ θα επικρατήσουν μελτέμια που η έντασή τους δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές στα ανατολικά και Βόρεια θα έχουμε την Τετάρτη και Πέμπτη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-07-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-07-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 23-07-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά και στα βορειοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα