Καιρός: Λίγα φαινόμενα και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Καιρός: Λίγα φαινόμενα και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη
Ήλιος με σύννεφα στην Αθήνα Eurokinissi

Γενικά αίθριος ο καιρός σε αρκετές περιοχές την Πέμπτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγα φαινόμενα στα δυτικά τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις 
  • Η θερμοκρασία  θα ανέβει λίγο . Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ  

 

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε αρκετές περιοχές. Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 10 με 11 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ: Στις 20/1/1907 είχαμε χιονόπτωση και χιονόστρωση στην Αθήνα, χιόνια και στα πεδινά της Κρήτης. — Το 2005 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες με χαλαζόπτωση στα δυτικά προάστια της Αθήνας. — Το 2015 είχαμε εντονότατη χαλαζόπτωση στη Σάμη Κεφαλονιάς. — Το 2016 επικράτησαν ισχυροί άνεμοι που προκάλεσαν καταστροφές στην Ιεράπετρα. Είχαμε χιονοπτώσεις στα πεδινά σε Λάρισα, Καρδίτσα και  Λαμία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα