Καιρός: Μελτέμι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Καιρός: Μελτέμι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Μελτέμι Eurokinissi

Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα
  • Οι άνεμοι Βόρειοι Βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά και νότια 7-8 μποφόρ.
  • Η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

Για σήμερα Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα νότια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα βροχής στην περιοχή του Καστελόριζου, Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ στα νότια . Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και σε παραθαλάσσιες περιοχές τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά το μεσημέρι-απόγευμα πρόσκαιρα έως 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 10ΗΜΕΡΟ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα