Καιρός: Μεταβολή του καιρού στη δυτική Ελλάδα με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Μεταβολή του καιρού στη δυτική Ελλάδα με τοπικές βροχές και καταιγίδες
Βροχή ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και νοτιοδυτικοί άνεμοι. Η πρόγνωση του καιρού οπό τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Στα δυτικά τοπικές βροχές και αργότερα καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με λίγα φαινόμενα αργότερα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 6-7 μποφόρ

Την Πέμπτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο και την Ήπειρο πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια έως τους 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 και στο νότιο Αιγαίο τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα