Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο
Ηλιοφάνεια EUROKINISSI

Γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Έως 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 βαθμούς στα βόρεια και τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Το Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο 3 με 4 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, στα βόρεια θα φτάσει τους 22 με 24 και στην υπόλοιπη χώρα τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Σαν σήμερα στις 24/9/2006 εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας από τα 1900 μέτρα . Στο οροπέδιο των Μουσών στον Όλυμπο το χιόνι έφτασε το μισό μέτρο (2650μ).
  • Το 2015 ανεμοστρόβιλος προκάλεσε καταστροφές στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας και παρατηρήθηκαν υδροσίφωνες σε Λευκάδα, Άνδρο και Νέα Πέραμο Καβάλας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα