Καιρός: Γενικά αίθριος – Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά

Καιρός: Γενικά αίθριος – Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά
Σύννεφα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με φαινόμενα αστάθειας κυρίως στα βόρεια ορεινά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή φτάνοντας τοπικά και τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τα 5 με 6 μποφόρ

Αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές όμως ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα κεντρικά και βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα 4 με 5 μποφόρ ενώ τοπικά στα νότια θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 με 32 και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες .Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αστάθεια το μεσημέρι και απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 10/6/1964 είχαμε πλημμύρες στην Αττική με 3 θύματα από κεραυνό σε Ήπειρο και Αχαΐα, καταστροφές σε καλλιέργειες σε Ήπειρο και Πελ/νησο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα