Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια – Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Πέμπτη

Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια – Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Πέμπτη
Στιγμιότυπο από παραλία της Αττικής Eurokinissi

Περιορίζεται η αστάθεια στα ηπειρωτικά και επιστρέφει η ζέστη. Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 13 Ιουνίου από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά.

Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά την Πέμπτη και άνοδος της θερμοκρασίας τοπικά στους 36 με 37 βαθμούς στα ηπειρωτικά Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Στον γενικό χάρτη της Ευρώπης διακρίνονται τα ισχυρά βαρομετρικά χαμηλά που επηρεάζουν τη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη . Ιδιαίτερα ζεστός παραμένει ο καιρός στην Ανατολική Ευρώπη

Στη περιοχή μας οι υψηλές πιέσεις της Βαλκανικής και της κεντρικής Μεσογείου επεκτείνονται ανατολικότερα και θα σταματήσει η αστάθεια σε πολλές περιοχές. Θα έχουμε αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στο Ανατολικό Αιγαίο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 36 με 37 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι : Σαν σήμερα στις 13 Ιουνίου 1964 είχαμε ισχυρές χαλαζοπτώσεις με ζημιές στη Φθιώτιδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα