Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια – Ανεβαίνει την Πέμπτη η θερμοκρασία

Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια – Ανεβαίνει την Πέμπτη η θερμοκρασία
Λιακάδα Eurokinissi

Περιορίζεται τις επόμενες μέρες η αστάθεια και επιστρέφει η ζέστη. Η πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά.

Η αστάθεια του καιρού θα διατηρηθεί την Τετάρτη, ωστόσο στη συνέχεια θα περιοριστεί και ο υδράργυρος θα ακολουθήσει και πάλι ανοδική πορεία.

Πέμπτη 13 Ιουνίου

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στο Ανατολικό Αιγαίο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή 14 Ιουνίου

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα κεντρικά ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 15 Ιουνίου

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά. .

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο:

ΔΕΙΤΕ Την πρωινή καταιγίδα στη Λαυρεωτική και η μεσημεριανή καταιγίδα στην Αθήνα μέσα απο τις διαδοχικές εικόνες των μετεωρολογικών ραντάρ της ΕΜΥ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα