Καιρός: Σχεδόν αίθριος και κανονικές θερμοκρασίες την Κυριακή

Καιρός: Σχεδόν αίθριος και κανονικές θερμοκρασίες την Κυριακή
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί .

  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα και θα υποχωρήσει η ψύχρα στα ηπειρωτικά

  • Οι άνεμοι πνέουν Βόρειοι 3 με 4 και στο Αιγαίο 4 με 5 και τοπικά στα νότια 6 με 7 μποφόρ εξασθενούντες .

 

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 18 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 18 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 11/4/2012 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Κέρκυρα. Το 2014 είχαμε ισχυρές χαλαζοπτώσεις σε Ξάνθη και Φλώρινα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version