Καιρός: Σχεδόν αίθριος καιρός και κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Σχεδόν αίθριος καιρός και κανονικές θερμοκρασίες
Καλός καιρός στην Αργολίδα Eurokinissi

Από την Τρίτη φαινόμενα στα ανατολικά και νότια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο κατά περιόδους θα έχουμε αραιές νεφώσεις – Από την Τρίτη τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά και νότια .
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά τα 5 με 6 μποφόρ με ενίσχυση Τρίτη και Τετάρτη

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις από τα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν νοτιοδυτικοί.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-03-2021

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και βαθμιαία στον ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-03-2021

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα ανατολικά και τα βόρεια υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 30-03-2021

 

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο βαθμιαία 7 και πιθανώς από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31-03-2021

 

Στη δυτική Ελλάδα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα νοτιοδυτικά θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, στο Αιγαίο μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Καιρός Αθήνα

 

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή την Τρίτη Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 17 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα