Καιρός: Σχεδόν αίθριος καιρός με χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως στα βόρεια

Καιρός: Σχεδόν αίθριος καιρός με χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως στα βόρεια
Καιρός στην Αθήνα ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/INTIME NEWS

Η πρόγνωση του καιρού οπό τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS24/7.

O καιρός με μία ματιά

  • Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας . Μικρή η πιθανότητα για βροχές το πρωί στα νοτιοανατολικά και το βράδυ στα βορειοδυτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη σε όλη σχεδόν τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στο Ιόνιο και τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο με πιθανόν λίγες τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά.

Το βράδυ οι νεφώσεις στα δυτικά θα αυξηθούν και ίσως βρέξει στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 15, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός .Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα