Καιρός: Σχεδόν αίθριος με θερμοκρασίες πάνω από τις κανονικές

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με θερμοκρασίες πάνω από τις κανονικές
Ηλιοφάνεια eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις και ενίσχυση των βοριάδων από το απόγευμα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα νότια
  • Η θερμοκρασία σε τιμές πάνω από τις κανονικές για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 7 με 8 μποφόρ

Στον αυριανό καιρό της Τετάρτης προβλέπεται γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 στο Αιγαίο 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες, και την Κρήτη τους 19 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού την Τετάρτη


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού την Τετάρτη στην Αττική


Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί αρχικά 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 24/2/1996 είχαμε έντονη χιονόπτωση στα Ιωάννινα. Το 2006 σημειώθηκε ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης στη χώρα. Αμμοθύελλες είχαμε στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και πολύ θυελλώδεις νοτιάδες στο Αιγαίο. — Το 2011 επικράτησε κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Το 2010 εκδηλώθηκαν καταιγίδες στην Αττική και είχαμε υδροσίφωνες σε Φισκάρδο (1), Ρόδο (2), χαλαζόπτωση σε Σίφνο και Ρόδο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα