ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ

Ο καιρός αύριο μέσα από την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά. Για να έχεις πάντα εικόνα για το τι καιρό θα κάνει αύριο στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Ελλάδα, μείνε συντονισμένος στο news247.gr

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΚΑΥΣΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Καύσωνας: Πάνω από τους 40 οι θερμοκρασίες - Υποχώρηση την Παρασκευή

Νέα άνοδος, αλλά όχι με πολύ υψηλές τιμές από Δευτέρα για ένα διήμερο. Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος κανονικές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Στιγμιότυπο ενόψει καύσωνα

Παραδομένη στον καύσωνα η χώρα: Πού θα "ξεφύγει" η θερμοκρασία την Τρίτη - Οδηγίες προστασίας

Συνεχίζει να επελαύνει για δεύτερη εβδομάδα ο καύσωνας, δημιουργώντας ασφυκτικές συνθήκες στην Ελλάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

,     ,  20  2021  ( / EUROKINISSI)

Καύσωνας: Περιπολίες, συστάσεις και μέτρα προστασίας

Πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη χώρα τις επόμενες μέρες. Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού. Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις. Συνεχείς περιπολίες για εστίες πυρκαγιάς. Αναλυτικά όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζόμενων.

Στιγμιότυπο από την παραλία του Καλού Νερού στη Πελοπόννησο. (Κυριακή 13 Αυγούστου 2017) (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο από την Πέμπτη

Περιορίζεται η αστάθεια στα ηπειρωτικά και οι θερμοκρασίες επιστρέφουν στα κανονικά επίπεδα. Μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.