Καιρός: Σχεδόν αίθριος τη Δευτέρα – Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά

Καιρός: Σχεδόν αίθριος τη Δευτέρα – Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά
Ηλιοφάνεια eurokinissi

Αρκετή ηλιοφάνεια τη Δευτέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες  νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη

 

Τη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα δυτικά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά όπου πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα νοτιοανατολικά του τμήματα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα κεντρικά και βόρεια θα φθάσει τους 13 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 βαθμούς τοπικά στα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι .Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά  βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 26/12/1986 επικράτησαν θυελλώδεις νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο, καταστροφές στη Μυτιλήνη. Το 1995 είχαμε 23°C μέγιστη θερμοκρασία σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα