Καιρός: Σε κανονικά επίπεδα για την εποχή η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Καιρός: Σε κανονικά επίπεδα για την εποχή η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα
Παραλία το καλοκαίρι. Eurokinissi

Η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα και αναμένεται να φτάσει περί τους 35 με 36 βαθμούς στα ηπειρωτικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μία ματιά

• Η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα περί τους 35 με 36 βαθμούς στα ηπειρωτικά

• Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με αστάθεια στα βορειοανατολικά

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα νότια τμήματα πρόσκαιρα τα 6 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ

Καιρός Δευτέρα 5/7

Γενικά αίθριος καιρός αλλά από τις μεσημβρινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και κυρίως στα βόρεια θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στα δυτικά βόρειοι. Στα υπόλοιπα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ

Καιρός Τρίτη 6/7

Στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ

Καιρός Τετάρτη 7/7

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν όμβροι στα ανατολικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ

Καιρός Ελλάδα 8/7

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αττική

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις και πρόσκαιρη αστάθεια την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα