Καιρός: Στους 33 με 34 βαθμούς η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά

Καιρός: Στους 33 με 34 βαθμούς η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά
Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας sooc

Βελτιωμένος και τυπικά καλοκαιρινός ο καιρός αν και τοπικά θα έχουμε αστάθεια στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά
  • Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με αστάθεια κατά κανόνα περιορισμένη
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στη χώρα με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στη δυτική Μακεδονία και κυρίως στα ορεινά των υπόλοιπων ηπειρωτικών περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία στα ηπειρωτικά στους 32 με 34 βαθμούς, στα νησιά 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 30-08-22

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 31 με 33 βαθμούς. Στα νησιά τους 28 με 30 και στο ανατολικό Αιγαίο τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31-08-22

Στα βορειοανατολικά και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 01-09-22

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-09-22

Αρχικά στα βόρεια τμήματα της χώρας και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περί τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με αστάθεια την Τρίτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα