Καιρός: Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα
Καιρός Eurokinissi

Άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ στα ανατολικά και πρόσκαιρα την ημέρα στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγα φαινόμενα αστάθειας στα κεντρικά και τα βόρεια .
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι μέτριοι στο Ιόνιο στο Αιγαίο βόρειοι βορεοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 6 με 7 μποφόρ

Η προοπτική του καιρού

Ζεστός καιρός έως την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη αρκετή αστάθεια και πτώση της θερμοκρασίας.

Σήμερα Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου και στη νησιωτική χώρα τους 28 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ….

Σαν σήμερα στις 2/6/1951 είχαμε έντονη χαλαζόπτωση στη Φλώρινα. Το 2005 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στην Αθήνα. Το 2014 επικράτησαν πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και είχαμε χιονοπτώσεις άνω των 2000μ στην Πίνδο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα