Καιρός: Τοπικές νεφώσεις την Πέμπτη και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις την Πέμπτη και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Σύννεφα στην Αθήνα eurokinissi

Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα βορειοδυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Άνεμοι στα 5 με 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα βορειοδυτικά και το ανατολικό Αιγαίο
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6  μποφόρ.  

 

Την Πέμπτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και από το απόγευμα στα βορειοδυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. 

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπονται  λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 9/3/1987 είχαμε κορύφωση του χιονιά με ισχυρές χιονοπτώσεις στα πεδινά, χιονόστρωση σε πολλές πόλεις. —Το  2009 σημειώθηκαν χιονοπτώσεις σε χαμηλό υψόμετρο στη Μακεδονία). — Το 2011 είχαμε χιονοπτώσεις στα πεδινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. – Το 2016 εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις σε Εύβοια και Κόρινθο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα