Άλιμος: Βρέθηκε η 53χρονη που είχε εξαφανιστεί

Διαβάζεται σε 1'
Χαμόγελο του Παιδιού
Χαμόγελο του Παιδιού EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Βρέθηκε στον Άλιμο η 53χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί το Σάββατο. Είχε ενεργοποιηθεί Missing Alert από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Εντοπίστηκε σώα και είναι πλέον σε ασφαλές περιβάλλον η 53χρονη Αικατερίνη Φουστέρη, που είχε εξαφανιστεί στον Άλιμο νωρίτερα το Σάββατο (15/06).

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

“Η περιπέτεια της Αικατερίνης Φουστέρη, 53 ετών, έληξε σήμερα, 15/06/2024, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Αικατερίνη Φουστέρη βρέθηκε στην περιοχή του Αλίμου με τη βοήθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert σήμερα, 15/06/2024.

Η κινητοποίηση για τον εντοπισμό της Αικατερίνης Φουστέρη ήταν μεγάλη, καθώς εκτός από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία της, κινητοποιήθηκαν επιπλέον η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Συλλόγου μας σε συνεργασία με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων «Ο.ΔΙ.Κ», και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής για να συνδράμουν στις προσπάθειες αναζήτησης της ενήλικης.

Η Αικατερίνη Φουστέρη είναι πλέον σε ασφαλές περιβάλλον μετά την άμεση κινητοποίηση. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αικατερίνη Φουστέρη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα