Στεφανίδη: Με παρέμβαση Λιβάνιου παίρνει την ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της

Διαβάζεται σε 1'
Κατερίνα Στεφανίδη
Κατερίνα Στεφανίδη ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το αίτημα της Κατερίνας Στεφανίδη να εγκριθεί η τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της θα γίνει πράξη, μετά από παρέμβαση του Θοδωρή Λιβάνιου.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Θοδωρή Λιβάνιου στο αίτημα της Κατερίνας Στεφανίδη να λάβει πολιτογράφηση ο σύζυγος και προπονητής της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με προεδρικό διάταγμα. Η κ. Στεφανίδη θα μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστη την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της στο “X”, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευχές του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης, του ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της.

“Κ. Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει“, ανέφερε στην ανάρτησή της η Στεφανίδη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα