Καιρός: Τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Βροχερή ημέρα intime

Τοπικές βροχές στα ανατολικά με βελτίωση από το απόγευμα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βροχές στα ανατολικά και βελτίωση από το απόγευμα
  • Η θερμοκρασία πέσει λίγο, αλλά παρόλα αυτά θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο τα 5 μποφόρ

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Τετάρτη στην ανατολική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά. Θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διεθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ….σαν σήμερα στις 22/3/1909 είχαμε χιονοθύελλα στην Αττική. — Το 1962 είχαμε καταστροφές από ξαφνικές πλημμύρες στις Σέρρες λόγω απότομης αύξησης της θερμοκρασίας.— Το 2002 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες με μεγάλο αριθμό κεραυνών στην Ήπειρο, Μακεδονία και Βόρειο Αιγαίο. — Το 2007 είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αττική με 55 χιλιοστά βροχής στο Θησείο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα