Καιρός: Τοπικές βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Τοπικές βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες
Βροχερή μέρα στα Τζουμέρκα eurokinissi

Άστατος καιρός κυρίως στα κεντρικά και τα νότια με τοπικές βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος καιρός κυρίως στα κεντρικά και τα νότια με τοπικές βροχές – Αργότερα θα επηρεαστούν και τα νότια
  • Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε τιμές λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ στα νότια

Την Τετάρτη στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες και στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα νότια και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 βαθμούς , στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 16 και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Καιρός Αττική

Στην Αττική θα έχουμε λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για την Αττική

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για την Θεσσαλονίκη

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: στις 17/3/2003 επικράτησαν πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στην Πελοπόννησο με ταχύτητες που ξεπέρασαν τα 120 km/h στην Καλαμάτα. Καταστροφές στα Ιωάννινα από τους ανέμους, με 3 μέτρα το χιόνι στο κόμβο Μετσόβου. Το 2010 σημειώθηκαν χαλαζοπτώσεις στην νότια Εύβοια.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version