Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικά φαινόμενα στα βορειοανατολικά μέχρι το μεσημέρι. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικά φαινόμενα στα βορειοανατολικά μέχρι το μεσημέρι . Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή με σχετική ψύχρα το πρωί στα βόρεια
  • Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ 5 με 6 και τοπικά στα νότια τμήματα του Αιγαίου τα 6 με 7 μποφόρ

Την Κυριακή στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 25 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 25 με 27 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 25 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 25 βαθμούς Κελσίου


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος, παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου..

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού για την ερχόμενη εβδομάδα

Περιορισμένη αστάθεια στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος , κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι όχι πάνω από 6 μποφόρ (Δείτε την εβδομαδιαία πρόγνωση σε βίντεο από από την Κυριακή 16/5 έως και την Κυριακή 23/5)

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 16/5/1960 είχαμε ισχυρή χαλαζόπτωση που προξένησε καταστροφές στη Καρδίτσα. — Το 1982 σημειώθηκαν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. –Το 2010 είχαμε χιονοπτώσεις στη Πίνδο άνω των 1500μ.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα