Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές
Βελτιωμένος καιρός EUROKINISSI

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

•Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια

•Η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα στους 29 θαθμούς στα ανατολικά και βόρεια και στους 32 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά

•Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4-5 μποφόρ στο Ιόνιο , ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 και τοπικά 7-8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα .Η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα θα φτάσει τους 28 με 30 και τοπικά στα δυτικά και νότια τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 7/9/2006 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στην Ηγουμενίτσα. Το 2007 σημειώθηκαν χιονοπτώσεις στη Πίνδο άνω των 1900μ. Υδροσίφωνας στην Ηγουμενίτσα. Το 2014 είχαμε πλημμύρες σε Κοζάνη και Χαλκιδική, ενώ παρατηρήθηκαν δύο υδροσίφωνες στο Λαύριο και ένας στην Άνδρο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα