Καιρός: Βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Καιρός: Βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Ανοιξιάτικος καιρός Eurokinissi

Βελτιώνεται ο καιρός τις επόμενες μέρες, αν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Τοπικές βροχές στα νότια με βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη

• Θερμοκρασία σε άνοδο έως και το ερχόμενο Σάββατο

• Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ με τάση εξασθένησης

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα. Στην Κρήτη, τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά και τα βόρεια 3 με 5, στις υπόλοιπες περιοχές 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Καιρός Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός. Το βράδυ στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση.

Καιρός Παρασκευή

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ θα χιονίσει στα βορειοδυτικά ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Καιρός Σάββατο

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βορειοανατολικά. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Ο καιρός το απόγευμα στα δυτικά πρόσκαιρα θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Κυριακή

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχή το Σάββατο Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα