Καιρός: Βελτιωμένος τη Μεγάλη Εβδομάδα- Άνοδος θερμοκρασίας από τη Μ. Τετάρτη

Καιρός: Βελτιωμένος τη Μεγάλη Εβδομάδα- Άνοδος θερμοκρασίας από τη Μ. Τετάρτη
ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙΡΟΣ Eurokinissi

Με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές την Μεγάλη Εβδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές την Μεγάλη Εβδομάδα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή, με αισθητή άνοδο από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Κυριακή προβλέπονται τοπικές βροχές στην ανατολική και νότια χώρα, πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες στην Εύβοια και τις Σποράδες όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι βροχές βαθμιαία θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης μέχρι το μεσημέρι στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στα ανατολικά έως 7 και βαθμιαία στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά

Καιρός Μεγάλη Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 2 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Καιρός Μεγάλη Τρίτη

Αραιές νεφώσεις που τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι πιο πυκνές και κυρίως στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, γρήγορα όμως στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 5 και στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Καιρός Μεγάλη Τετάρτη


Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια.

Καιρός Μεγάλη Πέμπτη

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια την Πέμπτη.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου με τάση περαιτέρω ανόδου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 18 με 21 βαθμούς Κελσίου

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο ΝEWS24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα