Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο τριήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας

Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο τριήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας
Αίθριος καιρός INTIME NEWS

Τοπικά πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου το Σαββατοκύριακο. Μεταβολή του καιρού από βδομάδα. Η Πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός το επόμενο τριήμερο , ενώ από τη Δευτέρα και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα αλλάξει.
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή στις περισσότερες περιοχές το Σαββατοκύριακο και τοπικά θα φτάσουμε τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ τις επόμενες ημέρες.

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια τους 17 με 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-03-2023


Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σε ολόκληρη χώρα, με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα οι οποίες στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους πυκνότερες.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε νότιους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Τοπικά στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26-03-2023


Γενικά αίθριος καιρός. Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι με βελτίωση από το απόγευμα.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 27-03-2023


Τη Δευτέρα, αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στη δυτική και βόρεια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη έως 7 μποφόρ, βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα