ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Συννεφιά

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια το επόμενο τριήμερο

Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και περιορισμός της αστάθειας στα κεντρικά και βοόρεια τις επόμενες ημέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός στην Αθήνα

Καιρός: Έως 29 βαθμούς η θερμοκρασία με τοπικές βροχές την Κυριακή

Αστάθεια κυρίως στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα και άνεμοι 4 με 5 και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Κανονικές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Έξοδος των εκδρομέων με βροχές και καταιγίδες, ποιες περιοχές θα πλήξουν

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Παρασκευή (2/6) σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Με βροχές μπαίνει ο Ιούνιος - Πότε βελτιώνεται το σκηνικό

Περιορίζεται η αστάθεια από την Παρασκευή και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές την Πέμπτη - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Διατηρείται η αστάθεια την Πέμπτη, με τους ανέμους να κυμαίνονται στα 4 - 5 και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.