Καιρός: Βελτίωση και εξασθένηση ανέμων

Καιρός: Βελτίωση και εξασθένηση ανέμων
Ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη eurokinissi

Παροδικές νεφώσεις την Πέμπτη. Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός –Λίγα βροχές στα νότια
  • Η  θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα από την Πέμπτη –Τάση περαιτέρω ανόδου το Σαββατοκύριακο με τιμές περί τους 20 βαθμούς κυρίως στα δυτικά
  • Οι άνεμοι θα είναι θα εξασθενήσουν από την Πέμπτη και μετά

Σήμερα Πέμπτη στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για λίγες βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-04-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11-04-2020

 

Αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βορειοανατολικά και πρόσκαιρα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 2 με 4, στα ανατολικά 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει σε πολλές περιοχές τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ 12-04-2020

 

Στα βορειοανατολικά νεφώσεις με σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια.

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 13-04-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στην Αθήνα      

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος.  Το βοριαδάκι θα κρατήσει αλλά με εντάσεις που δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 με 20  βαθμούς Κελσίου. 

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη –Την Κυριακή ίσως βρέξει 

Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται   στη Θεσσαλονίκη με πιθανή βροχή την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 19 βαθμούς Κελσίου και την Κυριακή θα πέσει στους 15 βαθμούς .

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα