Καιρός: Αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Χειμωνιάτικο στιγμιότυπο Eurokinissi

Βελτιωμένος καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές με παροδικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο. Η πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες τοπικές βροχές τις επόμενες στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μπ.

Σήμερα Τρίτη στο ανατολικό και το νότιο Αιγαίο προβλέπονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες γρήγορα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θράκη. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις βραδινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στο νότιο Αιγαίο από το απόγευμα πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που γρήγορα στα δυτικά και τα βόρεια και από το απόγευμα στα υπόλοιπα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές, οπότε στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες αναμένεται κατά τόπους παγετός.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αραιές νεφώσεις παροδικά, στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα, πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο.

Τοπικές νεφώσεις στην Αττική και μικρή πτώση θερμοκρασίας

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 12 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη Η θερμοκρασία θα φτάσει περί τους 15 βαθμούς Κελσίου την Τετάρτη , αλλά θα πέσει στους 10 βαθμούς την Πέμπτη .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα